Москов: Червен генерал президент на държавата - не!

От една страна са ГЕРБ и РБ, от друга са БСП и ДПС - мачът е Х, посочи здравният министър

06.11.2016 | 21:09 Редактор: Тодор Петров
Москов: Червен генерал президент на държавата - не!

"Допуснати бяха хората, които днес излъчват кандидатрура на Румен Радев, да бъдат на власт. Днес е моментът, в който всеки лидер на десницата е на този фронт - от страната на Радев или от страната на ЕНП. Няма място за средно положение. Червен генерал президент на държавата - не допускам такава възможност!", категоричен бе здравният министър Петър Москов. 

"Фактът, че г-н Марешки има такъв резултат, е причина да се освестим, че залогът е политическото бъдеще на България. Обидно е Марешки да бъде пред кандидата на Реформаторския блок. Ако от едната страна са ГЕРБ и РБ, а от другата са БСП и ДПС - мачът е Х. Всеки гражданин трябва да заеме позиция. Десницата трябва да бъде единна", каза още министър Москов. 

Запитан за предстоящия балотаж членът на РБ посочи, че не подкрепя ГЕРБ, а Реформаторския блок. "РБ е една от партиите в коалицията, която управлява България. Мога да споря с всеки, който твърди, че може да има по-добро управление от това", настоя той. 

"Разговорът е - оставаме ли в ЕС и НАТО или отиваме към рязко насочване към Путин?! Ген. Радев беше кандидатура на Георги Първанов. На мен не ми е приятно, че кандидатът на БСП е най-малкото равен, с който и да е друг кандидат в държавата", добави министър Москов.


1
1 rate up comment rate down comment 0
vladobo
преди 7 години
Добре казано! Ще очаквам, след победата на Радев и оставката на Москов, както и на Кунева, в отговор на несъгласието им с избора на президент. Така ще заявят ясната си дясна ориентираност. Сигнализирай за неуместен коментар