Спечели 4 двойни покани за уникалното ледено шоу "Парад на шампионите"

Участвай в играта на Bulgaria ON AIR и се наслади на магията на Албена и Максим

18.03.2016 | 16:44 Редактор: Ирина Георгиева
Спечели 4 двойни покани за уникалното ледено шоу

За първи път в България, по покана на "Жокер медиа" ще гостува "Парад на шампионите" на Иля Авербух, известен със световното шоу "Ледников период". 

Вече 11 години продуцентската компания на професионалният треньор по фигурно пързаляне Иля Авербух е безспорен лидер в организирането на такъв тип спектакли.

Българската публика ще види уникалното ледено шоу на 28.03.2016 г. в зала Арена Армеец, от 20 часа.

Създателите на проекта са внесли някои промени в типичното възприемане на фигурното пързаляне като спорт, който съчетава в себе си грациозност и издържливост. 

Българските зрители ще видят на леда олимпийски, световни и европейски шампиони по фигурно пързаляне. Те ще демонстрират своя професионализъм в едно наистина красиво и романтично шоу. В шоуто ще вземат участие: 

- Албена Денкова и Максим Стависки – двукратни световни шампиони;
- Алексей Ягудин – Олимпийски шампион;
- Татяна Навка – Роман Костомаров – Олимпийски шампиони;
- Татяна Тотмянина – Максим Маринин – Олимпийски шампиони;
- Оксана Домнина – Максим Шабалин – Световни и европейски шампиони, бронзови медалисти на Олимпийски Игри;
- Мария Петрова – Алексей Тихонов – Световни и европейски шампиони;
- Маргарита Дробязко – Повилас Ванагас – многократни шампиони на Литва, медалисти от европейски и световни шампионати;
- Елена Леонова – Андрей Хвалко – двукратни световни шампиони при професионалистите;
- Владимир Беседин – Алексей Полищук – Световни шампиони по спортна акробатика и акробатика на лед.

Специално за шоуто на Албена и Максим, на леда, с цигулка в ръка, ще се появи и световноизвестният цигулар Васко Василев, който е приятел на фигуристите ни.

Въпреки огромната си заетост и турнето в Япония, Васко Василев е направил невъзможното, за да присъства на "Парада на шампионите". 

Денкова и Стависки имат съвместна програма с виртуоза, като най-известното им изпълнение е "Либертанго". 

Именно въпрос, свързан с двамата ни фигуристи, може да ви донесе една прекрасна награда, а именно – четири двойни покани за леденото шоу в София.

А ето го и самият въпрос: Колко пъти Албена Денкова и Максим Стависки са ставали световни шампиони по фигурно пързаляне?

Отговорите си изпращайте на igra@bulgariaonair.bg до 12:00 на 24-и март. 

Така четирима, а с половинката ви ставате осмина, ще имате шанса и щастието да се докоснете до приказната ледена магия.

Правила и условия за участие в играта на Bulgaria ON AIR

1. Период:

Периодът на провеждане на играта "Отговорете и Спечелете", организирана от Bulgaria ON AIR ООД- е от 17:00 часа на 18.03.2016г. до 12:00 ч. на 24.03.2016г. Играта се провежда на сайта на Bulgaria ON AIR www.bgonair.bg

На 24.03.2016г. се определя победител сред отговорилите правилно на въпроса на Играта на случаен принцип чрез жребий/томбола. Победителят се обявява на 24.03.2016г., на сайта на Bulgaria ON AIR www.bgonair.bg и страницата на Bulgaria ON AIR във Фейсбук facebook.com/BulgariaONAIR

2. Организатор:

Bulgaria ON AIR ООД, със седалище и адрес на управление: София 1540, бул. Брюксел 

3. Награда:

4 /четири/ двойни /за двама души/ покани за събитието-спектакъл ледено шоу "Парад на Шампионите", организирано от Жокер Медиа ООД, на 28.03.2016г. в Зала Арена Армеец София, с начален час 20:00 часа.

4. Период на играта: от 15:00 часа на 18.03.2016г. до 12:00 часа на 24.03.2016г.

5. Правила за Участие:

Участниците в играта са длъжни да спазват условията на тези Правила за участие, които са съобразени със законодателството на Република България. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила за участие по всяко време без предварително предупреждение.

Играта се провежда при спазване на изискванията на Закона за защита на конкуренцията, Закона за защита на потребителите, Закона за защита на личните данни, Закона за задълженията и договорите и останалото приложимо българско законодателство.

Участник в Играта може да бъде всяко пълнолетно (навършило 18 г.) лице, което изпрати отговор (варианти за правилен отговор: "1 път" или "2 пъти" или "3 пъти") на въпроса "Колко пъти Албена Денкова и Максим Стависки са били световни шампиони по фигурно пързаляне?"

Отговорите се изпращат на посочен имейл адрес : igra@bulgariaonair.bg

Участието в Играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

С изпращането на посочената горе информация Участникът приема и се съгласява с настоящите Условия за участие, както и дава своето съгласие личните му данни да бъдат, записани, обработени и обявени за целите на Играта.

В играта и томболата за разпределяне на наградите могат да участват само дееспособни пълнолетни физически лица. 

В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на Bulgaria ON AIR ООД и свързани компании и членовете на техните семейства.
В случай, че се установи, че участникът не отговаря на тези изисквания, Организаторът си запазва правото да изтегли друг победител.

6. Механизъм на Играта

Играта се провежда на сайта на Bulgaria ON AIR www.bgonair.bg посредством банер кампания и въпрос "Колко пъти Албена Денкова и Максим Стависки са били световни шампиони по фигурно пързаляне?"
Четирима от всички познали ще спечелят двойни покани за събитието-спектакъл ледено шоу "Парад на Шампионите"! 
Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип и ще се обявят на 24.03. в сайта на Bulgaria ON AIR www.bgonair.bg , както и на Фейсбук страница facebook.com/BulgariaONAIR.

За участие в играта участниците трябва да дадат отговор на въпроса "Колко пъти Албена Денкова и Максим Стависки са били световни шампиони по фигурно пързаляне?"
Варианти за отговорите са: "1 път" или "2 пъти" или "3 пъти".

След изпълнение на горното изискване, участникът, отговорил правилно на поставения въпрос, получава възможност да участва в теглене на жребий за избор на победител, което ще се извърши на 24.03.2016г.

7. Награди

4 /четири/ двойни покани за събитието-спектакъл ледено шоу "Парад на Шампионите", организирано от Жокер Медиа ООД, на 28.03.2016г. в Зала Арена Армеец София, с начален час 20:00 часа.

8. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.

От общата база данни с участници, отговарящи на условията по т. 5 от настоящите "Правила и условия" и отговорили правилно на въпроса на Играта "Колко пъти Албена Денкова и Максим Стависки са били световни шампиони по фигурно пързаляне?"
ще бъдат изтеглени 4 /четири/ печеливши и 3 резервни, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип.

Томболата се провежда на 24.03.2016г., а победителят се обявява същата дата на сайта на Bulgaria ON AIR www.bgonair.bg , както и на Фейсбук страница facebook.com/BulgariaONAIR

Организаторът ще се свърже с победителите на посочените от тях контакти за връзка за уточняване механизма за получаване на наградата в срок до 3 (три) работни дни, считано от 24.03.2016г.

Ако Организаторът не успее да се свърже с някои от победителите в рамките на 3 работни дни след публикуването на имената на победителите, съответния победител губи правото да получи своята награда и Организаторът може да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител.

Организаторът не носи отговорност в случай, че потребителят е предоставил/публикувал невалидни/неверни данни за контакт, непълен или неточен имейл адрес, грешни имена.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

9. Допустимост

Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградата участници, които:

- Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на участието и резултатите от играта;

- Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие.

10. Ограничения на отговорността:

Организаторът не носи отговорност за: 
-грешни или подвеждащи имена на участниците в Играта;
 -дублиране на имената; 
-дефектно или неуспешно електронно предаване на данни;
- повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този играта; 
- недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях;
- повреда на системата на сайта;
-други форсмажорни обстоятелства.

С приемането на настоящите Правила (участие в Играта) за участие, Участникът декларира, че осъзнава възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения, форсмажорни и други обективни пречки и не възразява срещу тях. В този смисъл, няма да търси вреди, пропуснати ползи и други обезщетения.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на наградите или непровеждане на игрите/томболите при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития или при действия на трети лица.

С участието си в Играта, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват от Организаторите за целите на организиране на Играта, включително да предоставят тези данни на трети лица ангажирани с организиране на Играта. Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват при условията на Закона за защита на личните данни. С участието си в Играта всеки участник декларира, че доколкото данните/част от данните, които предоставя за участие в Играта, са лични и попадат под защитата на Закона за защита на личните данни, и дава съгласието си събраните данни да бъдат обработвани от Организаторите или от трети страни (партньори, спонсори и/или подизпълнители на Bulgaria ON AIR).

Участниците в Играта се съгласяват, че ако се окажат победители в Играта, ще участват в последващи Играта рекламни активности, като Организаторите си запазват правото да използват имената и информация за местожителството на участниците, техни фотографии, аудио и/или видео записи за публично представяне.

С подаване на заявка за участие в Играта всеки участник дава съгласието си и предоставя безвъзмездно на организатора правото да публикува имената/данните на facebook.com/BulgariaONAIR и сайта на Телевизия Bulgaria ON AIR www.bgonair.bg.

Всички участници в Играта декларират, че в случай че спечелят наградата, дават съгласието си да бъдат заснемани и фотографирани за целите на Играта. Участниците в играта декларират, че са съгласни данните им (име на победителя/фейсбук профилът, местоживеене, снимка, изображения и кадри) да бъдат разпространявани с рекламен характер (преса, телевизия, аудио, фото, видео, рекламни материали, външна реклама, интернет). Участниците нямат право да претендират отделно заплащане във връзка с рекламата и разпространение на кадрите с него. Кадрите са собственост на Организатора. 

Участвайки в Играта, Участниците се съгласяват, че предвидените в настоящите Правила за участие писмени изявления и съобщения се считат за валидно извършени и приети от Участниците.

11. Други условия

Условията на настоящата Игра са достъпни в сайта www.bgonair.bg и на фейсбук страницата facebook.com/BulgariaONAIR.

Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила, във всеки момент. Измененията влизат в сила от датата на публикуването им.