Пеевски: ДПС ще подкрепи правителството, Борисов и Габриел постъпиха отговорно

По негови думи те са спасили държавата от безвремието на служебните правителства

19.03.2024 | 17:23 Редактор: Деси Николова

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски подкрепи предложеното от ГЕРБ-СДС правителство. По негови думи Борисов и Габриел са постъпили отговорно към България и хората.

"Те постъпиха отговорно към хората и към държавата,  като я спасяват от безвремието на служебните правителства и политическата криза, на каквито бяхме свидетели в последните три години и които никога повече не трябва да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния", заяви Пеевски в съобщение разпространено до медиите.

Той отбеляза, че ДПС ще подкрепи това правителство, за да може работата на държавата да продължи.

"В парламента сега трябва да продължи постигнатото с промените в Конституцията, с промени в законите, за да има реална съдебна реформа и битка с корупцията. Хората и страната имат нужда от стабилност и сигурност, които ние като лидери на партиите си им дължим и ДПС няма да отстъпи от тази своя отговорност", категоричен бе съпредседателят на ДПС.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Нали посолството заповяда, а Пеевски? Отговорете , вие от сглобката, а също и Радев- какво правеше К.Мертен в президентството преди връчването на мандата? Сигнализирай за неуместен коментар