"България сутрин" с нов ководещ, нови рубрики и куп изненади за ранобудните зрители

Той е изключително запознат с новите технологии

03.03.2024 | 14:10 Редактор: Искра Ангелова

От 4 март "България сутрин" променя часа си на излъчване и вече ще започва в 9:30 ч.

От няколко дни в екипа на сутрешния блок кипи трескава подготовка за новото начало и всички нововъведения в предаването. Изненадите, които творческият екип е подготвил, са много, а една от най-интересните е представянето на новия ководещ.

Но кой е той? Тайната пада утре - точно в 9:30 ч. Водещият се казва Иван, но у нас има над 130 хиляди българи, носещи това име, така че няма да ви е лесно да познаете кой е.

"Всички го очакваме с нетърпение. Не искаме да издаваме много, но все пак аз лично се надявам да има чувство за хумор, да бъде усмихнат, лъчезарен като нас двамата, защото доста често ние тук казваме, че доброто настроение е нашата запазена марка", сподели водещата на "България сутрин" - Мария Константинова.

"Обичам да издавам малко и ще подскажа на нашите зрители, че очакваме мъж – Ванката, ще дойде в сутрешния блок. Много е готин, млад, различен, много на "Ти" с новите технологии. Ще се впише идеално в нашия екип. Новият ководещ ще има грижата да комуникира с нашите зрители и читатели, като задава актуална анкета всяка седмица. Той е изключително запознат с новите технологии, а също ще участва и в интервютата с нашите гости, тогава когато е компетентен", коментира колегата ѝ - Виктор Дремсизов.

Изненадите обаче не приключват дотук.

"Ще има нови рубрики. Освен "Златните", която е рубрика на сутрешния блок, ще имаме рубрика "Вдъхновителите", която ще стартира съвсем скоро. В нея ще представяме вдъхновяващи личности, ще показваме добрите примери, защото в ефира определено има нужда от добрите примери", категорична е Мария.

"Ще говорим отново за потребителските теми, за проблемите, които вълнуват всеки един от гражданите. Ще насочим вниманието и към младите хора, които винаги имат запазено място в "България сутрин", допълни Дремсизов.

Вижте повече в репортажа на Димитър Минчев.