Пеевски: Христо Иванов тласка България към избори, има правителство заради ДПС

"Не му се случи да прати ген. Атанасов в пенсия в Конституционния съд", каза председателят на ПГ на ДПС

23.02.2024 | 10:41 Редактор: Искра Ангелова
Пеевски: Христо Иванов тласка България към избори, има правителство заради ДПС

Човекът, който тласка България към нови избори, се казва Христо Иванов. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

"Девет месеца това правителство го има благодарение на ДПС. Никой не е направил повече от нас, за да го има това правителство. Моят приятел Христо цели да тласне България към нови избори, защото живее с изключително големи комплекси. Не му се случи да прати ген. Атанасов в пенсия в Конституционния съд. Мечтата му беше да обедини тези две партии и най-накрая да бъде лидер. Защото живее с комплекс, че лидерът на тяхното обединение е Кирил Петков. А когато имаш големи комплекси, искаш да си имаш нова партийка и затова се нуждаеш от нова партийка", заяви Пеевски, цитиран от "Труд".

"Този пасквил - "мурмурандум", както го нарекоха, е написан от Христо Иванов. Христо обърна държавата на един голям телевизор, опита се да го глътне и се задави. Имаме напредък, призна си за Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд", каза още Пеевски.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


4
1 rate up comment rate down comment 0
Марто
преди 2 месеца
Иска да бъде феодал на България, затова, но при нови избори ДБ сами няма да бъдат в управлението Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
Андрей
преди 2 месеца
А на нови избори кой ще си даде гласа за Иванов изобщо? Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Ася
преди 2 месеца
Че тласка, тласка, ама кой е луд да му се връзва?! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
в скута на Делянчо
преди 2 месеца
Ице, помниш ли Росенец? Един смел народен герой стъпи на брега и посочи незаконните сараи на ДПС! Сигнализирай за неуместен коментар