Христо Иванов отвърна на Пеевски: ДПС иска да бъде скрит партньор на ГЕРБ

В спора се намеси и Корнелия Нинова

22.02.2024 | 13:40 Редактор: Вяра Димова

В кулоарите на парламента се заформи нова интрига. Делян Пеевски обяви, че Христо Иванов го е търсил за подкрепа за персонал и назначения в съдебната власт. От своя страна Христо Иванов отрече. 

"Кое е лошото на ДПС? Христо Иванов пи мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички идваха час през час, докато направихме промените, които са важни за България. Маските трябва да паднат Христо!", заяви Пеевски.

"Проблемът е, че ДПС иска да бъде скрит партньор на ГЕРБ в това разпределение", отвърна Иванов.

"Христо Иванов да спре да лъже! Да дойде тук да ме погледне в очите и да ми каже, че не е водил тези разговори", посочи още Пеевски.

"Христо Иванов стоял в скута на Пеевски. Всъщност много ми е интересно къде е стоял Борисов?", попита председателят на ПГ на БСП Корнелия Нинова.

Искрите между управляващите започнаха още в началото на пленарния ден, когато от ГЕРБ предложиха изненадващо като първа точка да влезе изграждането на нови мощности за АЕЦ "Козлодуй". Партньорите им от "Продължаваме промяната - Демократична България" ги саботираха и точката не влезе в дневния ред. Това ядоса и ГЕРБ, и ДПС.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


3
0 rate up comment rate down comment 0
Ваньо
преди 2 месеца
Абе Христо Иванов си драпа за властта само, ама като не става работата и злобее ли, злобее Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
гост
преди 2 месеца
хвани единия удари другия Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Ристьооо
преди 2 месеца
Всички стоят в скута на Пеевски. Бойкикев лъже. Който се съмнява, че Ристьо не е молил Пеевски и ДПС за конституционна реформа, може да провери какво мнозинство се изисква за това от Конституцията. Без гласовете на ДПС конституционните промени не могат да се приемат. Сигнализирай за неуместен коментар