Депутати от "Възраждане" са гостували в Москва по покана на партията на Путин

На народните представители е била представена и нова Концепция за външна политика на Руската федерация

19.02.2024 | 17:07 Редактор: Деси Николова
Депутати от

Депутати от партия "Възраждане" са гостували в Москва по покана на партията на Владимир Путин "Единна Русия". Те са посетили Дипломатическата академия към Министерството на външните работи на Руската Федерация, съобщиха от Академията.

На депутатите от групата на Костадин Костадинов е била представена работата на Академията, нейната структура, научна и образователна дейност и редица други области на работа.

Ръководителят на Центъра на Института за актуални международни проблеми В. Б. Козюлин е представил пред делегацията хода на изпълнението на проектите "Лаборатория за анализи", "Курс за млади мъдреци", "Политика на историческата памет" и редица други, пояснява БГНЕС.

На депутатите е била представена и нова Концепция за външна политика на Руската федерация, гласи още официалното съобщение на Академията.

Снимка: БГНЕС


2
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 месеца
Ужас! Ще вземат да докарат диктаторски режим. Друго си е диктатура под зоркото наблюдение на Вашингтон, Брюксел и Лондон. В никакъв случай да не се ходи в Москва. Самата мисъл за Кремъл е проекция на анти демокрация и авторитаризъм. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 2
нИКО
преди 2 месеца
Много добре са направили ! И Тъкър Карсон гостува на Путин !!!! И какво от това нали е демокрация откъде накъде ще забранявате на някой да ходи където и да е Сигнализирай за неуместен коментар