Борисов с любопитен коментар след приетите на първо четене промени в Конституцията

Лидерът на ГЕРБ бе учуден, че не всички депутати от ПП-ДБ са били в залата

08.12.2023 | 14:30 Редактор: Деси Николова
Борисов с любопитен коментар след приетите на първо четене промени в Конституцията

Трябва да продължим с предоставянето на военна помощ за Украйна. Това заяви пред медиите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и уточни, че ще дадем военно оборудване с отпаднала необходимост и с дефекти, като максимално бързо ще ги заменим с нови. 

Той направи и коментар след приемане на промените в Конституцията на първо четене: "Между първо и второ четене има малки детайли, които да се съобразят, няма проблем. Важното е, че със 164 гласа трите партии успяха да я гласуват. Учудващо ПП-ДБ не бяха всички в зала", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

"Двойното гражданство според мен не трябва да отпадне, защото вече има поколение българи навън, много успешни българи, които не биха искали да си сменят гражданството, а бихме могли да ги използваме", смята лидерът на ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
К.Николов
преди 5 месеца
Като гледам какви поразии могат да се правят дори от "сглобка" ... ми иде да издигна паметник на Тато! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Хелоуинска тиква
преди 5 месеца
Спокойно," акад. "Борисов, и ние няма да спазваме противоконституционните промени. Посолството да си гледа работа. Сигнализирай за неуместен коментар