HelpBook: Снежни вътрешни улици и тротоари - заледени и труднопроходими

В платформата получихме сигнал от столичния кв. "Павлово"

29.11.2023 | 09:00 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Снежни вътрешни улици и тротоари - заледени и труднопроходими

След обилния снеговалеж получихме десетки сигнали в платформата на Helpbook.info за паднали дървета, откъснати кабели и заледени тротоари от цялата страна. Наш потребител ни изпрати снимки от кв. "Павлово" в София, от които става ясно, че вътрешните улици и тротоари са изцяло заледени, непочистени и трудно проходими.

"Въпреки че и градският, и районният кмет са нови, отново се случват старите проблеми в район "Витоша" и в частност кв. "Павлово". Всички по-малки вътрешноквартални улици и почти всички тротоари са непочистени, заледени и труднопроходими. Прилагам само 3 снимки за бегло онагледяване на проблема, защото не би ми стигнала паметта на телефона, ако трябва да снимам всички непочистени и заледени участъци в квартала. Като допълнение, в малките вътрешни улици контейнерите за смет преливат, вероятно защото заради непочистените улици не са успели да преминат сметопочистващите камиони. Сигурен съм, че районната администрация познава отлично кв. "Павлово" и че веднага ще се ориентират кои са сниманите участъци", пише в сигнала.

С останалите сигнали, които касаят не само снежната обстановка, но засягат разнообразни проблеми, които гражданите ни изпращат, можете да се запознаете на Helpbook.info. Платформата на Investor Media Group дава възможност не само да се придаде гласност на проблема, но и да достигне до отговорните институции.

Снимка: Helpbook


1
0 rate up comment rate down comment 0
Аз
преди 4 месеца
Че то винаги е било така, нищо ново, досега къде бяхте Сигнализирай за неуместен коментар