Тошко Йорданов: Кирил Петков не е българин в главата си, истината излезе наяве

Вчера той си призна как трябва да пази Бойко Борисов, каза председателят на ПГ на ИТН

26.05.2023 | 12:35 Редактор: Вяра Димова
Тошко Йорданов: Кирил Петков не е българин в главата си, истината излезе наяве

Ще цитирам една мисъл на Сенека: "Времето разкрива истината". Времето минава, истината става все по-ясна. Това, което ние казахме преди година, преди 6 месеца излезе наяве. Петната и калта, които бяха хвърлени върху ИТН и Слави, става ясно, че са били хвърлени от едни боклуци и ние сме абсолютно прави. Това, което сме казвали - това сме правили, въпреки лъжите на Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев.

Това заяви в кулоарите на НС Тошко Йорданов от "Има такъв народ", коментирайки твърдението на Кирил Петков, че политици от "Продължаваме промяната - Демократична България" са били записвани по време на работни срещи.

"Вчера Кирил Петков си призна прекрасно какво има в тези записи. Как трябва да пази Бойко Борисов, как войната с него е за цвят, как трябва да направят правителство, как са договаряли да сменят шефовете и да реформират службите със съгласие на чужди посолства. Това е национална измяна, съжалявам", категоричен е той.

"Представете си френските специални служби да бъдат редени от британските специално служби, какъв скандал ще има във Франция, а тези правят точно това. Кирил Петков не е българин в главата си, той е всякакъв друг, но не е българин. Тези не са българи, не работят за националните интереси а за себе си, безумно алчни са за власт", каза още Йорданов, цитиран от "Труд".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 11 месеца
Да им се снема имунитетът на всички и веднага да се поставят там, където им е мястото -зад решетките! Сигнализирай за неуместен коментар