Петков: Политици от ПП-ДБ са били записвани, Радостин Василев е емоционално нестабилен

По думите на съпредседателя на ПП са използвани записващи се устройства в сградите на НС и в централите

25.05.2023 | 20:35

Води се активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за съставяне на редовно правителство. Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в НС, както и в нашите офиси - по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет, срещи в парламента. Записи има както на депутати от "Продължаваме промяната", така и на хора от ДБ. Това съобщи на извънреден брифинг съпредеседателят на "Продължаваме промяната"  Кирил Петков.

 

Според Кирил Петков са използвани записващи устройства, извадки от видео разговори и телефони.

"Тези действия са работа на службите и дълбоката държава с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство. Службите знаят, че ако се състави правителство, ще сменим техните ръководства. Ще направим дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители, отдели", закони се той. 

Като инструмент за това Петков посочи, че е използван Радостин Василев, като го нарече "емоционално нестабилен политик".  Той поясни още , че има части от разговори и фрази, които са сглобени от Василев в 4-минутен запис тенденциозно и извадени от контекста, който той се готви да пусне утре пред медиите.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
1 rate up comment rate down comment 0
Продажници на национ
преди 10 месеца
Продажниците са си продажници! Ламтежът за Власт и Алчността за пари ги карат да се съюзят дори с дявола! 8 месеца ни управляваха тайно и научавахме това от чужди медии! Да ми мисли бедният и изстрадал български народ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 10 месеца
Защо чете от листче? И Б.Сарафов четеше, когато обвиняваше Гешев. Кой им пише сценария на тези хора и за какво е това цялото представление? Сигнализирай за неуместен коментар