Борисов: Вкупом ще паднем в пропастта, българите трябва да ни накажат

Радев дълго ще управлява, той е последното спасение, каза лидерът на ГЕРБ

04.05.2023 | 10:23 Редактор: Тодор Петров

"Ще паднем в пропастта, щом всички политическите партии вкупом искат да паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с уважение към другите политически парти и ще им представим нашата програма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Но по този начин представена коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ, няма да ви дам тези думи да ги сложите. Ние предлагаме само личности за един месец, за три, за да не могат ПП да осъществят мокрите си сънища, за да могат на местните избори да ни бият", коментира той.

Според Борисов личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

"Политическата класа не заслужава доверието на българите. Днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Румен Радев да е жив и здрав, дълго ще управлява и е последното спасение на българите. От ДБ стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от местната власт", каза Борисов.

Той направи забележка на медиите, които използват думите коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
2 rate up comment rate down comment 0
напред към пропастта
преди 1 година
33 години "демокрация" - 33 години разграбване на държавата и ограбване на народа! Сигнализирай за неуместен коментар