Мъж обяви гладна стачка в защита на Пловдивския панаир, жена му го разубеждава

Огнян Дюкенджиев смята, че градската управа е извършила жестоко предателство като не обжалва съдебно решение

27.04.2023 | 10:55 Редактор: Вяра Димова
Мъж обяви гладна стачка в защита на Пловдивския панаир, жена му го разубеждава

Каузата за Пловдивския панаир не е загубена и смятам да обявя гладна стачка, за да го спасим от Георги Гергов. Това каза от трибуната на местния парламент участникът в различни протести инженер Огнян Дюкенджиев. 

Както е известно, пловдивската община не обжалва решението на Окръжния съд, с което апортът на варненските акции в панаира беше обявен за законен. Зам.-кметът Величко Родопски обясни, че са се консултирали с юристи, които категорична са заявили, че общината няма шанс да спечели това дело

Дюкенджиев обаче смята, че градската управа е извършила "жестоко предателство". Той не уточни кога ще започне гладната си стачка.

"Администрирам три Facebook групи, двете са за Пловдив и едната е за панаира", каза още Дюкенджиев, цитиран от "24 часа".

Съпругата му д-р Радка Дюкенджиева, известен стоматолог в Пловдив, се учуди от намерението на мъжа си. И каза, че ще се опита да го разубеди да не предприема гладна стачка.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Стефан Дюкянджиев
преди 1 година
Трябва да се подкрепи Огнян Дюкенджиев! Ей, пловдивчани! Ще допуснем ли един алчен бизнесмен да ни отнеме един от най-скъпите символи на Пловдив.Долу спекулантските ръце от Панаира.Нека целият стадион на любимия "Ботев" да изригне в събота с мощен глас и покаже на продажните политици как трябва да се спасяват светините на Пловдив. Сигнализирай за неуместен коментар