31 души от екипа на сериал с Диана Димитрова отрекоха твърденията ѝ

Актрисата не е отсъствала нито час от работата по филма, заявиха колегите ѝ

27.03.2023 | 10:49 Редактор: Ирена Бакърджиева
31 души от екипа на сериал с Диана Димитрова отрекоха твърденията ѝ

Никой от екипа на "Откраднат живот" не е присъствал на побой над Диана Димитрова на снимачната площадка на сериала, нито е видял следи от наранявания по нея. Актрисата не е отсъствала и час от работата по филма. Това твърдят 31 души от екипа на сериала в публична позиция, изпратена до медиите, по повод твърденията на актрисата, които тя написа във Facebook в края на ноември 2022 г.

Ето позицията на хората от екипа, сред които са асистент-режисьори, счетоводители, гримьори и други:

"Като част от екипа на сериала "Откраднат живот" и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Facebook от дата 28.11.2022 г., че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали. Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че ѝ е нанесен побоят.

С уважение: Маргарита Анева - счетоводител, Ивон Васева – асистент масовка, Мартин Пеев - трети асистент-режисьор, Красимира Карачорова - скриптър, Елис Вели – гардеробиер, Иван Колев - изпълнителен продуцент, Евдокия Петкова - втори асистент-режисьор, Радослав Манчев - главен грип, Поли Венкова - художник продукция, Ирена Дойчева - гардеробиер, Велина Павлова - художник костюми, Мариела Стоева - асистент костюми, Димитър Димитров - режисьор, Николай Кубадинов - гардеробиер, Мариета Спасова – асистент художник костюми, Владимир Ковачев - гардеробиер, Борис Славков - оператор, Добри Христосков - буум оператор, Дилян Иванов - втори асистент камера, Росица Герасимова – грим и прически, Ива Денчева - грим и прически, Юрий Цолов - звукорежисьор, Катерина Савова - грим и прически, Румен Дойчинов – втори асистент камера, Янко Такев - главен организатор, Александър Христов - изпълнителен продуцент, Светлозар Петров - реквизитор, Даниел Емарт – сет дресър, Здравко Василев - реквизитор, Татяна Петкова - втори асистент режисьор, Александра Боишина - втори асистент режисьор".

Снимка: Facebook