Политиците с пожелания за Коледа, Радев: Здраве, надежда и топлина във всяко семейство

Лидерът на БСП Корнелия Нинова публикува видео с поздрав за празника

25.12.2022 | 09:02 Редактор: Ирена Бакърджиева
Политиците с пожелания за Коледа, Радев: Здраве, надежда и топлина във всяко семейство

"Нека днешният свят празник донесе здраве, надежда и топлина във всяко българско семейство", написа в социалните мрежи президентът Румен Радев за Рождество Христово.

"Нека вярата в доброто ни дава сили да продължим да се борим заедно за справедливите каузи на нашия народ, за мирно и щастливо бъдеще за децата на България", допълни държавният глава.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова публикува видео с поздрав за празника: "Нека да е мирна, здрава, благодатна за целия ни народ новата 2023 година. Нека във всяко семейство да цари любов и разбирателство", пожела тя.

На Бъдни вечер съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков публикува снимка със семейството си.

Лидерът на "Възраждане" също поздрави българите, като написа в профила си в социалната мрежа Facebook: "Честита Коледа, българи! Желая ви здраве, щастие и благоденствие!"

"Честито Рождество Христово! Когато сме заедно, сме силни. Нека огънят на празника никога не угасва!" Това написа в профила си във Facebook лидерът на "Български възход" Стефан Янев. 

"Вярата е движеща сила във всяко начинание. Днес празнуваме. Днес сме заедно с близките си. Бъдете благословени!", пожела той.

"Нека бъдем по-добри и даряваме с топлина и усмивка хората около нас", пожелават от Министерството на външните работи (МВнР) на страницата на ведомството във Facebook.

Като честитят Рождество Христово, от МВнР пожелават още в днешния, носещ вяра и надежда, здраве, благоденствие и разбирателство в домовете на всички български граждани у нас и в чужбина.

Пожелания за щастлива Коледа, благодатна и плодородна 2023 г., отправят и от Министерството на земеделието и храните.

"Скъпи братя и сестри християни, от свое име и от името на ДПС ви пожелавам здраве, мир и благодат", пише, от своя страна, лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в пост във Facebook.

Той посочва, че в днешните трудни времена на война и криза повече от всякога имаме нужда от мир, в единство и заедност да градим достойно бъдеще за всички български граждани.

"Нека денят, носещ вярата за надежда и ново начало, изпълни сърцата и домовете ви с топлина, щастие, мъдрост и хармония", пожелава лидерът на ДПС.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов чрез социалните мрежи също честити Рождество Христово.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR