Преподавател по ветеринарна медицина насилва и убива животни, пускал обяви в интернет

Лидер е на групировка, която подстрекава към насилие и агресия

05.12.2022 | 23:40 Редактор: Анисия Иванова
Преподавател по ветеринарна медицина насилва и убива животни, пускал обяви в интернет

В платформата на Helpbook.info получихме потресаващ сигнал, отнасящ се за дългогодишното поведение на преподавател в столичен университет.

"Искам да подам сигнал за служител в Лесотехническия университет - София, който има сериозни психически проблеми и садистични наклонности, със сигурност не трябва да бъде преподавател в един от най-големите университети в България", пише потребителят ни.

Лицето е преподавател по ветеринарна медицина. От години пропагандира и извършва насилие над гръбначни животни. По негов адрес са подавани множество жалби през годините, без резултат. В интернет е пълно с негови изказвания, подстрекаващи насилие в най-различни форуми, групи в социални мрежи.

От повече от 20 години се е превърнал в символ на подражание за всички насилници на животни, което е престъпление по Наказателния кодекс. Дори е пускал обяви с цена за поръчкови убийства на кучета чрез обстрел или отравяне. Лидер е на групировка, която подстрекава към насилие и агресия.

Ако видите нередност или проблем, с които се сблъсквате всеки ден, и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.