Първи думи на служителката на МВР, помогнала на Семерджиев при катастрофата

"Ще си понесете последствията, на мен съвестта ми е чиста", пише Симона Радева в социалните мрежи

08.07.2022 | 07:02 Редактор: Искра Ангелова
Първи думи на служителката на МВР, помогнала на Семерджиев при катастрофата

Днес се очакват още разкрития около случая с Георги Семерджиев предизвикал тежката катастрофа на бул. "Черни връх", при която загинаха две млади момичета. Тази нощ с пост във Facebook своята позиция изрази Симона Радева от столичното Първо районно управление, за която се предполага, че е била заедно с Георги Семерджиев по време на катастрофата и му е осигурявала "полицейски чадър".

Симона Радева посочва, че се надява "в най-скоро време истината да излезе наяве": "След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видели нещо с очите си!".

От поста на полицай Радева става ясно, че към нея са отправени заплахи за живота и здравето ѝ.

"Ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило", допълва тя.

Постът на Симона Радева завършва с думите "На мен съвестта ми е чиста".

Вчера информацията на Новините ON AIR, че полицай е помагал на Георги Семерджиев, беше потвърдена официално от вътрешния министър в оставка Байко Рашков.

Наши източници твърдят, че Радева е осигурявала чадър и зелени коридори над Семерджиев, който се е занимавал с наркоразпространение. Има сведения, че бившият футболист на "Левски" е бил нещатен сътрудник на ГДБОП, а майка му е имала връзка с водещия му офицера. 

Към днешна дата Симона Радева е в болничен, но по наша информация тя вече е разпитана. От поста ѝ тази нощ става ясно, че тя има достъп до социалните мрежи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
8 rate up comment rate down comment 0
batepicho
преди 1 година
Тая нагла проста кифла си позволява да говори за съвест - нещо което е повече от очевидно не и е познато. Остава да дръпне и една реч за честта на пагона! Рашков, вместо да се правиш на тексаски рейнджър вземи си спомни съдържанието на понятието военен съд!!! Тая престъпна муцуна не само не трябва да има достъп до публични трибуни ами отдавна трябваше да е изправена пред военния прокурор заедно с ония със стълбата и трябваше да са вече убедени да разкажат за всичките такива като тях - не са малк Сигнализирай за неуместен коментар
3
8 rate up comment rate down comment 0
Анелия
преди 1 година
Тази тунингована надуваема кукла трябваше да се навре вдън земя от срам, а не да се държи нагло. То е ясно, че се чувства недосегаема, аман от *** на високи постове Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 0
Френско
преди 1 година
Виж ,дробче в Сливен ще ти е добре.Не се трогвай все някога ще ти дойде акъла Симонче ....да не би да си нещастна ?! Сигнализирай за неуместен коментар
1
34 rate up comment rate down comment 2
Марияна Найденова
преди 1 година
Факт е, че сте се возили в кола движеща се с над 100 км.в час в населено място, факт е, че сте участник в ПТП с жертви, факт е, че сте избягали от местопрестъплението, и факт е, че сте редови полицай.Друго не ми е нужно за да кажа....*** сте! Чиста съвест? да моята е чиста, а на Вас пожелавам, цял живот да Ви е "чиста", никога да не намерите покой. Сигнализирай за неуместен коментар