Ето я полицайката, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие

По непотвърдена информация става въпрос за Симона Радева, която е имала връзка с него

07.07.2022 | 17:41 Редактор: Ваня Кузманова

Информацията на Новините ON AIR, че полицай е помагал на Георги Семерджиев, беше потвърдена официално от вътрешния министър в оставка Байко Рашков. 

"Имаме информация за присъствието на жена. Тя е служител на МВР. Оказа се, че има отношения с този Семерджиев. Ще установим какви са нейните връзки в тази посока", заяви той. 

Според различни източници става дума за полицайката Симона Пейчева от първо управление в София. За да потвърди нейната съпричастност, по-рано днес в Следствието трябваше да отиде свидетел. Той обаче не се яви на разпита. 

Наши източници твърдят, че полицайката е осигурявала чадър и зелени коридори над Семерджиев, който се е занимавал с наркоразпространение. Има сведения, че бившият футболист на "Левски" е бил нещатен сътрудник на ГДБОП, а майка му е имала връзка с водещия го офицер. 

Към днешна дата полицайката Симона Радева е в болничен, но по наша информация тя вече е разпитана. А в МВР започва пълномащабна проверка на всички служители. 

Георги Семерджиев е залавян с наркотици, а швейцарската му шофьорската книжка се оказа фалшива. 

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
3 rate up comment rate down comment 0
мафия
преди 1 година
Господа управляващи, кога ще отвоювате държавата от мафията? Това не е изолиран случай. Това е диагноза на разпадащата се държавност. Престъпността и държавата са в симбиоза...А правосъдието е мираж...в пустинята! Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 1 година
Откъде има толкова голяма власт тази млада дама че чак чадър да осигурява...?! Сигнализирай за неуместен коментар