Сигнали от Helpbook за дупки, лоша настилка, липса на маркировка

Ако видите проблем, сигнализирайте в платформата и пратете снимки

18.02.2022 | 23:10 Редактор: Анисия Иванова
Сигнали от Helpbook за дупки, лоша настилка, липса на маркировка

В Helpbook.info в последните дни получихме два сигнала за неположена маркировка - единият е за главен път, другият е за "Синя зона" във Варна.

"Моля да проверите защо няма маркировка по наскоро ремонтирания път 6002 в с. Мусачево и по същия път до Елин Пелин, както и да направите нужното тя да бъде възстановена. Няма никаква положена боя и се случва често шофьорите да извършват нарушения поради незнание или не видян знак за ограничение. Също вечер е изпитание да се кара по път без маркировка, опасно е, а и имаше вече няколко катастрофи които може да са станали и поради липсата на маркировка", пише в сигнала.

В сигнала от Варна ни съобщават, че от дни е активна "Синя зона" на улица "Ивайло" - участъка между ул. "Беласица" и ул. "Ангел Кънчев".

"Това само по себе си е прекрасно, но на улицата в тази част има поне три огромни дупки, лоша настилка и липса на маркировка, обозначаваща местата за паркиране - само знак уведомяващ за "зоната". Моля за информация и конкретен срок кога улицата ще придобие нормален вид и нормални условия за платено паркиране", пита нашият потребител.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК