Мръсотия, паркоместа до зебра, лунен пейзаж по улиците в Кърджали

В Helpbook получихме няколко сигнала и снимки от града

17.12.2021 | 15:01 Редактор: Анисия Иванова
Мръсотия, паркоместа до зебра, лунен пейзаж по улиците в Кърджали

В платформата Helpbook.info получихме няколко сигнала от Кърджали. При разчертаване на паркоместа служителите явно не познават Закона за движение по пътищата. От изпратените снимки се вижда, че очертанията са на половин метър от пешеходната пътека тип зебра.

"Няма да има никаква видимост към пресичащите", пише в сигнала.

Изпратили са ни снимки на улица в града, която е осеяна с множество дълбоки дупки, както и пропаднали шахти на пътното платно. Има нужда от спешен ремонт на трасето, за да се избегнат инциденти с автомобили и преминаващи. "Инфраструктурата пред Историческия музей е като лунен пейзаж", е описанието.

Невероятна мръсотия се вижда от заснетото около училище в същия град.

"Замърсени площи и несъбрани листа срещу училище "Христо Ботев" и покрай музея, в зелените площи край "Информационно обслужване". Всеки ден учениците и живущите се "наслаждават" на гледката на бунище в околната среда", се посочва в сигнала.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Чико
преди 2 години
"Рибата се вмирисва от главата". От години е ясно,че настоящият кмет трябва да си ходи /след като се направи ревизия на личното му благосъстояние/ но Върхушката в ДПС държи електората си в менгеме защото така им е изгодно! Сигнализирай за неуместен коментар