От Helpbook: Много нови къщи и хотели се строят в Синеморец въпреки забраните

Нашият потребител е изпратил снимки в платформата

30.11.2021 | 20:40 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Много нови къщи и хотели се строят в Синеморец въпреки забраните

В платформата на Helpbook.info получихме снимки и видео към сигнал, касаещ незаконно строителство в община Царево. Ето какво пише нашият потребител:

"От лятото на тази година в сила е закон за спиране строежа на всички нови сгради, къщи или хотели в с. Синеморец община Царево. Причината за това е изходните води, които замърсяват морето, защото са прекалено близо до брега, законът е до второ нареждане или отстраняването на проблема с мръсната канализация на това прекрасно място. Но тук далеч не е така! Безкрайно много нови къщи и хотели се строят в момента. Въпросното място, заради което пиша, е на улица "Велека" в с. Синеморец до църквата. Там има изкопи за нещо наистина голямо дали хотел, или сграда не се знае. Прилагам снимки и видео към този сигнал". Молбата е отговорните органи да извършат проверка и предприемат санкции.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК