Напълно изтрита "зебра" застрашава живота на пешеходците в Кърджали

Неподдържана декоративна растителност е завзела половината тротоар

29.11.2021 | 07:31 Редактор: Тодор Петров
Напълно изтрита

В онлайн платформата ни Helpbook.info наш зрител сигнализира за напълно изтрита пешеходна пътека на кръстовище в Кърджали. На кръстовището на бул. "България" и ул. "Републиканска" напълно липсва пешеходна пътека на пътното платно в едната посока.

Това пише в сигнала си нашият зрител, което става видимо и от снимките, които ни е изпратил. Хората продължават да пресичат там с риск за живота си.

Друг наш зрител от Кърджали обяснява, че на ул. "Екзарх Йосиф" до поликлиниката има неподдържаната декоративна растителност, която завзема половината тротоар.

По думите му хората се движат в колона и при разминаване слизат на пътното платно, което създава опасност за тях. На снимките, които нашият зрител ни е изпратил, се вижда буйната растителност, която пречи за нормалното преминаване по тротоара. Тя очевидно не е поддържана от дълго време.

Надяваме се, че от общината в Кърджали ще вземат отношение и по двата сигнала, защото и в двата случая се касае до опазването на живота на пешеходците.

Ще следим как ще се развият тези казуси и дали ще бъдат предприети съответните мерки.

Снимки: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Димитър
преди 2 години
Животът на всички кърджалийци е застрашен от безхаберното, крадливо управление на Хасанчо. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Чико
преди 2 години
Само това да е! Само пешеходната зона в града около Общината горе долу е в ред.Улиците особенно в периферията на града са целите в дупки,пропаднал асфалт тънат в мръсотия,контейнери преливащи от ***,неосветени улици,скитащи кучета. Наглият Кмет на града Хасан Азис обвинява обаче бившия областен управител,че не се е съгласил да се вдигат данъците. А това,че харчи парите на хората за ненужни за никого негови приумици,обществени поръчки за наши ,раздута администрация,екскурзийки до Турция и т.н. Сигнализирай за неуместен коментар