Преливащи кофи с боклук и смрад - системен проблем в столични квартали

В платформата Helpbook потребители изпратиха снимки

24.11.2021 | 20:19 Редактор: Анисия Иванова
Преливащи кофи с боклук и смрад - системен проблем в столични квартали

За камари отпадъци алармираха потребители в платформата Helpbook.info, а молбата е сигналът да стигне до Столичен инспекторат.

"Пиша ви отново за пореден път с молба отговорните фирми и институции да бъдат така добри да си свършат работата, за която им се плаща. На мен лично вече ми е неудобно да се моля някой да си свърши работата. Това е системен проблем в кв. "Симеоново" и изглежда няма решение или желание от местната власт. Само ще отбележа, че в кв. "Надежда", където данъците са многократно по-ниски от кв. "Симеоново", получават много по-добро обслужване. Дори наскоро са получили нови контейнери за отпадъци. Изпращам малко снимки да се полюбувате на пейзажа. А на вас харесва ли ви? Не забравяйте промяната идва от всички нас", завършва сигналът.

Идентичен проблем имат и жителите на "Драгалевци". Вместо боклукът да се извозва два пъти в седмицата, това се случва веднъж на две седмици. "Отпадъците се разпространяват из целия район, а смрадта е зловеща", оплакват се потребители в платформата Helpbook.info.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК