Николай Василев обяснява промените в проектокабинета на "Има такъв народ"

Трифонов опроверга твърденията, че кандидатурата му за министър-председател има общо с ДПС

16.07.2021 | 07:03 Редактор: Искра Ангелова
Николай Василев обяснява промените в проектокабинета на

Политическото ръководство на партия "Има такъв народ" и Николай Василев, който беше номиниран за премиер от лидера на партията Слави Трифонов, ще дадат пресконференция. Очаква се да отговорят на въпросите във връзка с решението да бъдат оттеглени вече направените номинации.

В личния си профил във Facebook Слави Трифонов обяви, че оттегля номинацията на Николай Василев за премиер. Новината дойде на фона на редица критики към състава на проектокабинета на "Има такъв народ". Като мотиви Трифонов посочи, че Василев е човек с опит в политиката, в държавната администрация и в реалния бизнес, но само за три дена върху него "се е изляла огромна помия". 

Шоуменът опроверга твърденията, че кандидатурата му за министър-председател има общо с ДПС, но посочи, че "страната няма нужда от нестабилност и нови избори."

Трифонов заяви още, че ще предложи съвсем скоро нов министър-председател с ревизиран състав на Министерския съвет.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 0
нвмч
преди 2 години
Жалка история!Гласувалите за Итн са някакви неосъзнати в реалността,че промяната трябва да е първо в тях самите,после да искат "нови"лица!Лицата може да са нови,въпреки че са само стари,но мисленето си и по старому!Славчо певеца носител на кое ново е,като и той си е лице от старото време? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 2
Петър
преди 2 години
Свидетелство, че човекът гони цели, а не издигане на някоя пионка на пост. Айде малко с добро напред и респект към всички. ...Сякаш не Българският народ гласува рекордно ниско - ей хора, правете нещо в посоката, в която се целите. Сигнализирай за неуместен коментар