Благородна кауза: Почивка за медици и доброволци на половин цена

Кампанията е под мотото "Вашата мисия е нашето здраве, нашата мисия е Вашата почивка“

06.06.2021 | 15:15 Редактор: Десислава Атанасова

Хотел в Слънчев бряг предлага почивка за медици и доброволци в Ковид отделенията на половин цена. Кампанията е под мотото "Вашата мисия е нашето здраве, нашата мисия е Вашата почивка“ и се осъществява с подкрепата на Българския лекарски съюз. 

Доктор Торбова от Враца е една от първите, които се възползва от почивка на море на преференциални цени. 

"Много съм щастлива, че някой се погрижи за нас. Преболедувахме Ковид и аз и съпруга ми, тежко го прeбледувахме, много сме изморени и изтощени, и търсихме първа възможност да почиваме", споделя д-р Даниела Торбова.

"Хората от първа линия действително имат голяма нужда! Като знам как сме го изкарали тази зима, има нужда от едно такова разтоварване", допълни съпругът ѝ Ангел Торбов.

"Това е първият хотел, който стартира такава инициатива. Решихме в знак на благодарност за труда на лекарите, който положиха по време на пандемията, ние от своя страна да направим също един жест към тях, като за юни месец предлагаме една изключително ниска цена", обясни Теодор Пастарманджиев, който е собственик на хотела.

От следващата седмица кампанията ще се разшири и ще обхване и още хора.

"Започваме с медиците, стоматолозите, даже и доброволците и не на последно място поставяме и учителите, които в тази предизвикателна ситуация успяха да предадат знанията на нашите деца", заяви мениджърът на хотела Деница Бахова.

При интерес от хотела имат готовност  да продължат кампанията, съвместно с Българския лекарски съюз и през следващите месеци. 

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК