Нинова: Борисов говори за джуркане, Слави му отговаря - забравиха за проблемите на хората

Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив, смята лидерът на БСП

05.05.2021 | 09:50 Редактор: Тодор Петров
Нинова: Борисов говори за джуркане, Слави му отговаря - забравиха за проблемите на хората

"В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората. Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите).

През това време туристическият сезон е пред провал, над 60 % от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини", написа във Facebook председателят на БСП Корнелия Нинова преди началото на днешното заседание на Народното събрание.

Според лидера на социалистите у нас, никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив, смята Нинова.

"А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за Sputnik V", пише още лидерът на БСП.

Снимка: БСП

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години
Таз па...тя понеже и дреме за проблемите на хората Сигнализирай за неуместен коментар