Нинова захапа Борисов: Не се месете в работата на БСП

По-добре служебен кабинет, отколкото оставане на вашето правителство, категорична е тя

03.05.2021 | 12:38 Редактор: Тодор Петров
Нинова захапа Борисов: Не се месете в работата на БСП

"Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай - на БСП. Борисов си позволи да каже: "Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Г-н Борисов, какво може и какво не може да казвам - решава единствено моята партия, а не вие. При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на Вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта", обърна се Нинова към Борисов, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Не Вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на Вашето правителство в оставка", смята още лидерът на социалистите.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК