Реплика на Брад Пит към Мария Бакалова - фалшива новина или грешен превод? (+ВИДЕО)

"Бакалова е била точно толкова малка, колкото Мерилин Монро, когато е написала: Аз ще стана голяма звезда", е точният превод

27.04.2021 | 10:57 Редактор: Десислава Атанасова

В българския ефир от дни се разпространява новина, свързана с връчването на наградите "Оскар“, по-специално с коментара на световноизвестната звезда Брад Пит при връчването на статуетката за поддържаща женска роля.

В редица медии, включително водещи, се разпространява репликата на Брад към неполучилата, за съжаление, статуетката, Мария Бакалова, твърдящи, че Брад я сравнява с Мерилин Монро и ѝ предрича звездно бъдеще.

Колкото и да ни се иска известният актьор да е казал точно това, се оказва, че преводът на казаното от него е грандиозна грешка.

Точният превод е: "Мария Бакалова е била точно толкова малка, колкото Мерилин Монро, когато е написала: Аз ще стана голяма звезда". Мария, добре дошла!"

Във водещи медии обаче се разпространяват статии, в които четем: "Брад Пит към Мария Бакалова: Един ден ще бъде голяма звезда“, "Холивудската звезда Брад Пит предвеща светло бъдеще на първата българка, номинирана за "Оскар", "Пит описа Бакалова с това, че тя винаги се е възхищавала на Мерлилин Монро и си е казвала, че един ден ще стане голяма звезда като нея“, пише БГНЕС.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
1 rate up comment rate down comment 0
мисирки
преди 2 години
Това е един от многото примери защо качеството на работата на българските *** е на 112-то място в света и последно в Европа. Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 0
Рр
преди 2 години
Пак не е това точния превод, а е почти последното изречение от статията. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 1
Нина
преди 2 години
Горе-долу е едно и също Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 3
Илиев
преди 2 години
Брад Пит,не хвали кого да е,за каквото и да бъде.Много хвалени от него са попадали в "тефтера" му за известно време,след което вятъра ги отвява нанякъде,където и те самите не знаят. Сигнализирай за неуместен коментар