След скеч, осмиващ Борисов: Превръща ли се 7/8 TV в пресцентър на ИТН?

Според Диана Дамянова, мълчанието от страна на "Има такъв народ" е повече от красноречиво

07.04.2021 | 18:35 Редактор: Здравко Черкезов

След като Бойко Борисов коментира изборните резултати пред резиденцията си в Бояна, сценаристите на Слави Трифонов отговориха светкавично със скеч. 

"Снегът пада над мен, както рейтингът ми, както се казва, вън нека си вали, мен си ми е зле. Зле ми е, защото на тия избори ми го набимбириха с 200", пошегува се Краси Радков.

Според експерти скечът на Краси Радков само затвърждава позицията на партията на Слави, че няма да поеме протегнатата ръка на ГЕРБ. 

"За мен скечът не е до такава степен отговор, но мълчанието на ИТН и твърдението, че те ще изпълнят това, което са обещали на своите избиратели, е такъв отговор. И този отговор е никога повече с мафиотска власт", заяви пиар експертът Диана Дамянова.

"Моето мнение е, че всичко, което те правят, а именно продължаването на стилистиката на телевизията в предишните няколко дни, скечът на Краси Радков, плюс мълчанието представляват непреовержимо доказателство за това, че това са едни хора, които няма да се поддадат на издевателство от страна на Борисов. Това, което той направи пред джипката, човекът пред джипката беше издевателство, те му отговарят с, ако мога да го кажа меко – гавра", смята Дамянова.

Според пиар експерта, мълчанието от страна на "Има такъв народ" е повече от красноречиво, а дневното изказване на премиера е просто вдигане на шум. 

"Това предложение е лишено от здрав смисъл, те и много от предложенията на премиера са лишени от здрав смисъл, но има за цел да създава всеобщ шум в пространството. На този шум Слави и ИТН отговарят с мълчание, което аз дълбоко акламирам", посочи Дамянова.

И допълва, че ходовете на партията на Слави могат да се тълкуват като ясно желание за нови избори. 

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
И т.н.
преди 2 години
Има такъв народ, но няма да има такова правителство и т.н., и т.н., и т.н. Сигнализирай за неуместен коментар