Гечев: БСП е единствената алтернатива, която може да свали ГЕРБ от властта

Нека Негово величество българският избирател да каже кой иска да го управлява, каза депутатът

04.03.2021 | 21:35 Редактор: Радостина Димитрова

БСП ще спечели изборите, а коалиция с ГЕРБ по никакъв начин не е възможна. Това заяви депутатът от БСП Румен Гечев в студиото на "Денят ON AIR".

"Не е вярно, че 100 души са напуснали от БСП. Вярно е, че БСП ще спечели изборите и всеки българин разбира, че БСП е единствената алтернатива, която може да свали ГЕРБ от властта", отбеляза Гечев.

По думите му 70 на 100 от българите нямат доверите в сегашното правителство.

"Никой не взима от никого, ние сме длъжни да убедим избирателите, че БСП може да промени държавата.  От тези, които са в парламента, а и тези извън, е много лесно да се докаже, че БСП е единствената реална алтернатива", категоричен беше депутатът пред Bulgaria ON AIR.

И добави: "ние искаме да водим позитивна кампания, искаме да се състезаваме с опоненти, а не с врагове".

Гечев обясни, че българите би трябвало да се интересуват не само от платформите, но и от политиките, а ако не се интересуват - "толкова по-зле за тях".

"Избирателят решава с кого ще управлява БСП, но с ГЕРБ няма как да управляваме - по никакъв начин", подчерта Гечев.

"Не може да гледаш хората в очите, да казваш едно, а да направиш друго. В политиката трябва да има морал. Нека Негово величество българският избирател да каже кой иска да го управлява", каза депутатът.

Вижте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
7 rate up comment rate down comment 0
ГЕЧЕВ ЛИ!
преди 3 години
Единственото нещо , което Гечев може да свали е стойността на лева т.е. 1$= 3000 лева, нещо, което вече го е правил, а иначе БСП много скоро при Новия световен ред ще бъде поставена извън закона като мафиотска структура. Сигнализирай за неуместен коментар
1
6 rate up comment rate down comment 0
1
преди 3 години
Другарите пак се изхвърлят ,че ще печелят избори. Вие не само ,че няма да спечелите повече избори в България ами най вероятно ще сте 3-ти. И се стягайте защото ви се пази място във всички затвори в България. Сигнализирай за неуместен коментар