Борисов: Оставете децата, не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания

Министър-председателят посочи, че познава сина на президента Радев - умно, красиво момче, спортист

13.02.2021 | 15:45 Редактор: Ралица Братанова

"Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път "пазителите на демокрацията" тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод днешната акция пред дома му, както и случая, касаещ сина на президента.

"Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?", попита реторично министър-председателят Бойко Борисов и добави:

"Докато ние правим  така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите!“, отбеляза Борисов. Министър-председателят посочи, че познава сина на президента Радев - умно, красиво момче, спортист.

"Не ви ли е срам да правите така с децата? Пак казвам - познавам го, много ми е симпатичен. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете ги на мира!“, добави премиерът. 

Снимка: Министерски съвет

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

3
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 месеца
Тиквоооо ти ли ще определяш кои какво,ти който разедини народа.Бай Ставри те чака с компанията.Свършва ти времето!!!! Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 месеца
А ве ТИКВАК още ли обикаляш да търсиш хумана за щерката. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 месеца
Само тормоз над ТИКВАКА,до вчера друго говореше май. Сигнализирай за неуместен коментар