"България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

Вече може да резервирате редовни директни полети от София до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев

01.02.2021 | 16:52 Редактор: Ралица Братанова

Над 10 нови редовни линии до едни от най-атрактивните градове в Европа и Азия предстоят за пътниците на "България Еър“ през 2021 година. На фона на съобщенията за редуциране на линии при други авиокомпании, националният превозвач ще изненада клиентите си с нови директни полети от София до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев, както и до още много други топ дестинации.

Билетите за тях вече са в продажба и могат да бъдат резервирани, а маршрутите ще започнат да се изпълняват още през пролетта. За Дубай са планирани три ексклузивни полета за майските празници – на 30 април, 5 май и 10 май, като редовните полети по линията ще се изпълняват от 30 септември с два полета седмично – всеки четвъртък и неделя с удобно разписание и възможност за двупосочна връзка с тръгване от Варна

В края на април са и първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празничните дни от 21 май стартират и новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. На 11 юни предстои да се изпълни и първият директен полет на "България Еър“ до великолепния йонийски остров Корфу.

Приятните изненади ще продължат през цялата година с още хубави новини и нови полети до още по-хубави дестинации. Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба. Съвсем скоро "България Еър“ ще обяви и стартовата дата за още една нова редовна линия до Тенерифе, както и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети. За повече информация може да следите уебсайта и социалните мрежи на "България Еър“.

Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач "България Еър" е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Про
преди 3 години
Чудесно! Дано скоро се поразпуснат мерките, нямам търпение вече! Сигнализирай за неуместен коментар