Икономическото наследство на Доналд Тръмп

Накъде след „ерата“ Меркел?

25.01.2021 | 17:00 Редактор: Таня Харизанова

В този брой на предаването „Money.bg” сме отделили внимание и на двама ключови световни политици и тяхното наследство. Във втората част на предаването разговаряме с германиста и политически изследовател Господин Тонев, който познава прекрасно германската политика и ще разясним кой е избраният наследник на Ангела Меркел, като ръководител на партията. Освен това ще коментираме и тайната на успеха на германската икономика.

Да спестяваш е важно, но още по-важно е да опазиш спестяванията си. 2020 година беше изключително непредсказуема в това отношение – пазарите първо се сринаха, после отбелязаха рекорди, биткойнът също отбеляза дъно, а после връх. Същевременно много хора загубиха работата си, докато други бяха затрупани с нова такава. Ето защо коментираме темата с Теодор Минчев, който е главен редактор на портала Инфосток.бг, как да подготвим финансите си за 2021-а.

В края на предаването Даниел Василев, икономическият коментатор на предаването, ще коментира, какво икономическо наследство оставя Доналд Тръмп на Америка и света.

Гледайте интервютата във видеото или в предаването „Money.bg” в събота, от 16.30 часа !