Русенска рок група попадна на второ място в престижна класация

Оказва се, че членовете ѝ дори не са професионални музиканти

04.01.2021 | 20:35 Редактор: Ралица Братанова

Русенска метъл банда стигна до престижното второ място в рок класация, като си проправи път сред дългогодишни хитови изпълнители. Членовете на бандата не са професионални музиканти, а имат различни професии. 

Оказва се, че общото между програмист, мениджър и нотариус – е музиката. Четирите вече пораснали момчета имат обща страст - метъла, който ги събира преди 5 години. 

"Събрахме се четиримата, всъщност 4 интересни характера. На тях им трябваше време да се сработят, за да постигнем тази симбиоза, която да може да роди нещо авторско", коментира басистът Николай Харалмбиев.

Точно тези авторски проекти, дават силен тласък на групата. Като една от песните им дори се изкачва до престижното 2-ро място на българската класация за рок музика. 

"Точно това в чувството и ние не правим музика, която непременно трябва да стигне първо място в някаква класация, но няма да си кривя душата, че много ни ласкае, че наша песен, на една никому неизвестна до вчера русенска група, се бори с титани на българската рок сцена, мога да кажа страхотни имена с многогодишна история", заяви вокалистът Цецо Анастасов.

Музиката за тях е начин за бягство от ежедневието, и им носи освен удовлетворение и успехи.

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК