50% от починалите 58 души за 24 часа са без придружаващи заболявания

Общо 1576 са жертвите на коронавируса у нас

07.11.2020 | 11:08 Редактор: Тодор Петров
50% от починалите 58 души за 24 часа са без придружаващи заболявания

1576 са починалите лица в България, при които е бил констатиран новият коронавирус. 58 от случаите са от последните 24 часа.  Прави впечатление, че за половината от починалите за денонощието няма данни за придружаващи заболявания.

Починали са мъж на 45 г. със сърдечно заболяване; мъж на 47 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 64 г. със затлъстяване, диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 54 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 56 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 78 г. с хронично бъбречно и сърдечно заболяване; мъж на 59 г. с хронично белодробно заболяване; мъж на 62 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания.

Сред жертвите за денонощието са мъж на 79 г. със сърдечно заболяване; жена на 50 г. със сърдечно заболяване; жена на 70 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 50 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 57 г. със сърдечно заболяване; жена на 81 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване;

Починали са още жена на 86 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване; жена на 77 г. с хронично бъбречно и сърдечно заболяване; жена на 74 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 79 г. с диабет, сърдечно, онкологично и хронично бъбречно заболяване; мъж на 68 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 78 г. с диабет, затлъстяване и сърдечно заболяване; мъж на 82 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Ковид-19 доведе до смъртта на мъж на 50 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 75 г. със сърдечно заболяване; жена на 71 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 82 г. със сърдечно заболяване; жена на 78 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 71 г. със затлъстяване, сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 67 г. със сърдечно заболяване; жена на 64 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 70 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 70 г. със сърдечно заболяване.

Сред починали са също жена на 68 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 60 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 83 г. с диабет, сърдечно и онкологично заболяване; мъж на 76 г. със сърдечно заболяване; жена на 49 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 60 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 85 г. със сърдечно заболяване; жена на 67 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване; мъж на 59 г. със затлъстяване, диабет и сърдечно заболяване;

Останалите починали за денонощието са жена на 73 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 88 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 32 г. с диабет; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване; жена на 80 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 74 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 64 г. със сърдечно заболяване и астма; жена на 67 г. със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване; жена на 54 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 57 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 58 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 76 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 68 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 72 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 76 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 72 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
Косача
преди 2 месеца
Все по-млади люде, добри люде. Сигнализирай за неуместен коментар