Сметта около кофите вече превзема част от улица в "Младост"

Два сигнала за проблеми с боклука в столичния район "Младост"

20.09.2020 | 11:19 Редактор: Анисия Иванова
Сметта около кофите вече превзема част от улица в

В платформата Helpbook.info често ни сигнализират за проблеми със сметоизвозването в район "Младост“. При подаден сигнал преди повече от десет дни за неизвозен боклук, все още не се е стигнало до подходяща реакция за решаване на проблема. Получихме втори от същия потребител, а от изпратените снимки се вижда, че не само няма подобрение на ситуацията, а дори напротив - сметта около кофите вече е превзела и част от улицата.

В друга част на същия район положението не е по-различно. Ето какво ни пише разгневеният автор на сигнала: "Кофите за боклук в "Младост 1", бл. 36, вх. 7 са крайно недостатъчни като бройка. Всеки ден около тях е осеяно с отпадъци от всякакво естество и калибър. Положението беше зле до вчера, 16.09, когато съдовете бяха три наброй, а днес е просто ужасно, тъй като кофите вече са само две! Моля за увеличаване на бройката им и по-стриктно метене!“

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК