Не можело демокрацията да зависи от двама души с болно его

Общинският съветник Димитър Антов в студиото на "Денят ON AIR"

10.09.2020 | 21:30 Редактор: Георги Камарашев

"Последните 10 години корупцията се превърна в национален спорт. Демокрацията не може да зависи от волята на двама души с болно его. Не може двама души да предизвикват разделение в обществото", заяви в ефира на "Денят ON AIR" общинският съветник от ВМРО Димитър Антов.

По думите му хвърлянето на яйца и домати по институциите е недопустимо.

"Министерският съвет не е на Бойко Борисов, той е на държавата. Църквата "Св. Петка" беше изцапана с червена боя. Два дена я чистихме. Това е дело на пещерни антикомунисти. Това е обида към нашата национална култура. Православната църква е част от културната ни идентичност. Това не е свобода, това вече е свободия. Същото беше и случващото се на Орлов мост. Аз уважавам стачкуващите, но и трудът трябва да се уважава", коментира Антов пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник не смята, че повечето протестиращи са лоши хора.  Нашата демокрация и капитализъм са имитация. Нашите протести също не са истински, смята той. 

"Ние на битово ниво живеем в корупция. Търсим лекар - приятел. Ние сме склонни към несправедливост. Този начин на живот прави обществото слабо. Такова общество не работи, то е губещо. То е като болен от рак човек", подчерта Антов.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК