Helpbook: Община Слатина да подреже дърво, превзело тротоар в "Редута"

До момента няма отговор и реакция, се твърди в сигнала

25.08.2020 | 14:41 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Община Слатина да подреже дърво, превзело тротоар в

За пореден път получихме сигнал в платформата на Helpbook.info за растителност, превзела тротоар в квартал "Редута". Нашият редовен потребител твърди, че до момента няма абсолютно никакъв отговор и реакция от отговорните органи.

Ето в какво се състои оплакването: Пиша ви във връзка с дърво, превзело целия тротоар на ул. "Георги Пеячевич" 30, кв. "Редута", което възпрепятства достъпа до собствения ни дом и гараж. Поредна година дървото е превзело целия тротоар и половината от клоните му са в двора ни. Въпреки жалби и оплаквания към Столична Община, дървото дори не е подрязвано. От друга страна тротоарът не може да бъде използван, тъй като корените на дървото са пуснали издънки и са повдигнали тротоарните плочи.

Обръщаме се към община Слатина с молба за съдействие и премахване на дървото, което възпрепятства пълното ползване на нашия имот и ползването на тротоара. Ние като примерни граждани всяка година си плащаме всички данъци към Столична Община и очакваме от нея обратно съдействие при такива обстоятелства. Ще сме благодарни за съдействието и обратна връзка!“.

Снимка: Helpbook