Без валежи и гръмотевични бури, чака ни топъл ден

В четвъртък температурите ще достигат 39-40 градуса

28.07.2020 | 07:20 Редактор: Ивет Арабова

Добри новини за този вторник - без интензивни валежи и гръмотевични бури. Днес постепенно ще се затопля. Ще бъде предимно слънчево. Краткотрайни следобедни валежи ще има над планините от западните райони. Минималните температури ще са от 16 до 22 градуса.

По Черноморието преди обед ще бъде слънчево, а следобед ще има разкъсани облаци, без валежи. Повече облаци се очакват по северното ни крайбрежие. Вятърът ще бъде умерен от североизток . Максималните температури на въздуха ще бъдат от 30 до 32 градуса. Морската вода е с температура от 26 градуса по северното крайбрежие до 27 градуса по южното, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В сряда ще бъде горещо с температури в населените места, които ще надвишават 33-градусовата граница за горещо време. В четвъртък ще се задържи горещо, като температурите в традиционно най-топлите места ще достигат 39-40 градуса.

В петък, събота и неделя слабо ще се понижат температурите. Ще има разхлаждащи валежи, гръмотевици в Дунавската равнина, като валежите ще достигат и до Черноморието.

Вижте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години