Нередовно извозване на отпадъци тормози столичани

Сигнализират за заринати площи до новопостроена сграда с всевъзможни боклуци

06.07.2020 | 08:15 Редактор: Юлия Христова
Нередовно извозване на отпадъци тормози столичани

За периодично неизвозване на отпадъци сигнализират потребители в платформата ни Helpbook.info. В кв. "Драгалевци", ул. "Василий Врач" 2 има само един функциониращ контейнер за отпадъци вместо необходимите. Освен липсата на достатъчно контейнери, единият контейнер не се извозва всеки ден. В резултат, около контейнера има около 5-6 метра натрупани отпадъци, които седят седмици наред.

Жителите на кв. "Драгалевци" настояват за поставяне на 4 функциониращи контейнера (в момента има три, но два от тях са счупени и не могат да се ползват и остава само един); да започнат да се извозват отпадъците и да няма такова струпване, каквото се случва в момента; да се почисти района, който заради дълготрайните струпвания на отпадъци и разнасянето им от вятър и бездомни животни е изключително замърсен.

В друг сигнал потребители сигнализират за счупена кофа за боклук от столичния квартал "Младост". Кофата е със счупено колело и се нуждае от подмяна. Намира се пред бл. 212 в квартала. 

Отново от кв. "Младост" столичани сигнализират за заринати площи до новопостроена сграда с всевъзможни отпадъци. От снимките на купчината става ясно, че повечето са строителни, но не липсват и битови такива, както и камара изсечени клони.

Ако видите нередност, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 9 месеца
При нас не е нередовно, но си позволяват да не изхвърлят варела, ако не е пълен догоре. Оставят го така. Вече няколко пъти. Сигнализирай за неуместен коментар