Радев: Борисов и министрите да разкрият цялата кореспонденция с Божков

"Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на беззаконието", заяви той

10.06.2020 | 14:45 Редактор: Искра Ангелова
Радев: Борисов и министрите да разкрият цялата кореспонденция с Божков

Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на беззаконието и безнаказаността, издигнат със съдействието на много институции. Крайно време е този процес да бъде спрян, а там, където е извън закона, бетонът да бъде премахнат. Това коментира в Шабла президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос по повод застрояването по Черноморието, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

По думите му съответните компетентни органи трябва да се намесят безкомпромисно. "В противен случай това означава демонстрация на безсилие на държавата спрямо това безобразие", заяви президентът.

Демократичната и правова държава изисква непримиримост на обществото към измамата, подмяната, лъжата, към задкулисните схеми на управление, подчерта държавният глава в отговор на журналистически въпрос. 

Румен Радев посочи, че ежедневно се подкопава доверието в държавността и в управляващите.

"Този процес може да бъде спрян с елементарно действие – и премиерът, и всички министри да разкрият веднага цялата кореспонденция и характера ѝ, не само с Васил Божков, а и с едрия бизнес", заяви президентът.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR/ Архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
babaqga
преди 3 години