Разбити улици, тротоари - наложителен е спешен ремонт

Ако видите проблем, подайте сигнал в онлайн платформата HelpBook

05.06.2020 | 15:51 Редактор: Анисия Иванова
Разбити улици, тротоари - наложителен е спешен ремонт

В платформата Helpbook.info продължават да постъпват сигнали за разбити пътища и тротоари от страната.

За отчайващо положение на пешеходен участък в град Варна ни сигнализира възмутен гражданин, ето какво ни пише той: Последица от незаконното паркиране и системно разрушаване на тротоара, станал крайно опасен за пешеходците и предизвикал два тежки инцидента със счупени крайници на граждани, живущи на този адрес.

Доставчиците на магазини в околните сгради с товарни коли над 2,5 тона всеки ден паркират на тротоара, изваждат стоката и през улицата я пренасят в търговските обекти. Сега се промушват и покрай стълба за синя зона.

Наложителен е спешен ремонт и поставяне на тротоарни колчета. Общината би трябвало да следи и да се погрижи с реални мерки за поддържане на инфраструктурата и качеството на живот и в съответствие с изискуемите данъчни задължения към гражданите, за да почувстваме действително, че живеем в район 1-ва зона, а не само когато плащаме високите данъци и такси.

Не по-различно е положението на ул. "Дамяница" в район "Витоша". На изпратените снимки се вижда разбита улица с огромни кратери, като асфалт почти липсва заради ерозията от дъждовете и преминаването на тежкотоварни автомобили. Трасето се нуждае от спешен ремонт.

Ако видите проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info

Снимка: HelpBook


3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Трябва и за други места да подаваме сигнали за да се оправят нещата. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Това във Върна е на много места. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Много добра платформа - наистина върши работа! Два сигнала съм подал и на двата се реагира адекватно. Сигнализирай за неуместен коментар