Калканджиева: Поредна провокация и системен тормоз за мен и семейството ми

Бизнесдамата разказа своята гледна точка за междусъседския скандал в пост във Facebook

07.05.2020 | 16:32 Редактор: Александра Иванова

Бизнесдамата Евгения Калканджиева бе задържана след съседски скандал през нощта на 6 май. Делото ѝ е отложено за месец юни. Нейният син е пряк свидетел на разпрата, разиграла се между бившата Мис България и съседите й.

Тя бе задържана и получи обвинение за дребно хулиганство. По нейно желание в ареста бе откаран и 10-годишният ѝ син. От Агенцията за закрила на детето започнаха проверка в какви условия живее детето.

След като цялото медийно пространство гръмна с новината, Калканджиева отправи молба към медиите с пост във Facebook. В съобщението пише, че границата е прекрачена и някои журналисти я следят. 

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. Дотогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви", написа Калканджиева.

Преди две седмици съпругът ѝ  също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед и бе освободен срещу 5 000 лв гаранция

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Жалко за всички.За Съседи, за Калканджиева, за мъжът и, нонай-вече жалко за детето. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 3 години
Влизам да каже, че хич не ме интересува и даже няма да чета. Сигнализирай за неуместен коментар