Сигнал в Helpbook: Купих си 20 маски за почти 50 лева

Потребителят е приложил и касова бежка за покупката

20.03.2020 | 17:08 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал в Helpbook: Купих си 20 маски за почти 50 лева

Предвид тревожната обстановка в страната и дефицитът на няколко групи продукти, предвидливи търговци продават медицински маски на нереално високи цени. Наш потребител се обърна към нас чрез платформата на Helpbook.info със сигнал за баснословно високите цени на еднократни маски в аптечната мрежа, отправен към Министерство на здравеопазването.

игнализирам за ужасно завишени цени на еднократни маски - 2,30 лв. за бройка. Както ще видите от прикачената снимка за 20 маски дадох почти 50 лв. Маските са закупени на петък 13, но тогава все още не беше обявено, че ще се вземат мерки срещу подобна спекула. Аптеката е "Детелина" на ул. "Народно хоро". По-точно може да се види на касовата бележка. Ще подам копие от сигнала и към КЗП“, пише нашият потребител.

В случай, че забележите нередности, подайте сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК