Изоставеното в Петрич бебе остава непризнато от никого

Майка му го гледала 7 дни след раждането, то вече е настанено в приемно семейство

22.10.2019 | 18:30 Редактор: Василена Василева

Изоставеното преди дни бебе в Петрич остава непризнато. То няма име, родители и акт за раждане, въпреки самопризнанията на предполагаемата му майка. Детето вече живее в приемно семейство.

Предпологаемата майка на изоставеното бебе го е гледала поне 7 дни след като родила, на мнение са близки до разследването. Момиченцето било оставено пред лекарския кабинет в Петрич в отлично здраве. 

Доброто състояние на бебето може да е знак, че майката се е отказала от него, заради срам от съселяните ѝ. 

Анна Азова вече е минала през един развод и гледа 14-годишния си син сама. Работи като шивачка в местен цех. 

Според източници, близки до разследването, Анна Азова родила детето си в домашни условия в собствената си баня. Споделила това само на майка си и съна си. Но тъй като детото било от мъж, който не желае да бъде в отношения с нея, решила да го остави. 

С мъжа се виждала в Петрич. Той е криминално проявен, занимавал се с оръжия, твърдят запознати. И не искал дете. Засега пред държавата бебето е с неизвестни родители.

Към момента Анна Азова е разпитана и освободена. Прокуратурата тепърва ще решава дали и какво обвинение ще ѝ повдигне. Очаква се утре полицята да информира обществеността за всички детайли около разследването. 

Възможно е да бъдат повдигнати обвинения на Азова. 

Репортаж на Благой Цицелков и оператора Петър Сименов.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.