Засилен трафик и полицейско присъствие в първия от почивните дни

Двама души са загинали, а 40 са пострадали при инциденти за последното денонощие

21.09.2019 | 11:00 Редактор: Ралица Братанова
Засилен трафик и полицейско присъствие в първия от почивните дни

Засилено полицейско присъствие по пътищата в страната в първия от трите празнични дни. Хиляди поеха на път. Очакванията са заради ремонти на граничните пунктове там да се стигне до струпване на коли и опашки.

Трафикът на АМ "Тракия" е сравнително спокоен, тъй като вероятно по-голямата част от хората са пътували още в петък. Въпреки това тази сутрин на първия тунел на АМ "Хемус" в посока Варна е имало изключително голямо струпване на автомобили.

Катастрофа е станала на АМ "Тракия". Пътният инцидент е станал на 139 километър на магистралата в посока Бургас. Екипи на "Пътна полиция" са на място и регулират движението. Трафикът е затруднен. Пожарна кола и пътна помощ ще извозят блъснатото превозно средство.

А иначе бързият влак от София до Варна е закъснял с цели три часа, като престоят му на гара Трънак е продължил 185 минути. Причината е била неизправност. 186 пътници са били превозени с пътнически влак от Карнобат за Варна.

За последното денонощие двама души са загинали, а 40 са пострадали при инциденти. Станали са 27 тежки ПТП в страната, като само за София са регистрирани 39 леки и 6 тежки произшествия. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК