Историите ON AIR

Неделя от 16:00 часа
още

Историите ON AIR: 2023 – предсказания за света

2023 г. ще донесе едновременно трагедии и разкрития

22.01.2023 | 18:30 Редактор: Вяра Димова

2023 година ще донесе едновременно трагедии и разкрития, ще се сблъскаме с голяма катастрофа причинена от човека. Това е едно от пророчествата приписвани на Нострадамус. Изследователите на френския астролог смята, че четиристишието, в което той описва "братя и сестри пленници навсякъде" се отнася и за войната Русия-Украйна. Според тях това означава, че конфликтът ще бъде доведен до своя логичен край. Дали това ще е така и какво ще се случи през 2023-та, въпросът зададохме на астролог, математик, нумеролог и ясновидец.

С началото на бойните действия математикът проф. Николай Витанов започна да изчислява как ще се развиват те. Той беше сред онези, които заявиха, че войната няма да е за три дни. В интервютата си от февруари 2022-ра професорът позна, че наличното снаряжение на украинската армия ще бъде унищожено до 50 дни.

"В момента Украйна е на системи – военни от НАТО, икономически от Европейския съюз. Въпросът е – ще поддържат ли системите да бъдат включени или някой ще реши да ги изключи? Ако реши да ги изключи, войната ще свърши за един месец. Ако Украйна продължи да е на системи, перспективата трябва да продължи и през следващата година. Загубите на украинската армия са около 500 човека на ден. За една година са 180 000. Украинската армия е около половин милион. Тази война може да продължи и две години така, докато едната страна клекне. Заради огромната си територия Русия не може ефективно да бъде засегната от санкциите, които Европейския съюз ѝ налага", каза математикът проф. д-р Николай Витанов.  

Той е категоричен, че войната свършва тогава, когато се нанесе надпрагов удар. Тоест, когато едната страна бъде ударена толкова лошо, че да не може да се съпротивлява повече.

Според руския астролог Тамара Глоба звездите дават възможност войната да приключи през 2023 г. През март Москва ще влезе в силни дипломатически съюзи, а от началото на есента може да започнат и преговори за мир. За коментар на астрологичната карта потърсихме астролога Силва Дончева. "Самият хороскоп на Украйна, доколкото го имаме – на върха там преминава един Уран през пролетта на 2024 г. Вероятно това е някакво ново начало, рестарт, нов обществен договор със съответните драматични и тъжни последици. За съжаление съдбата на Украйна е тъжна и лоша. Тя си остава една малка държава, която е разорена, демилитаризирана и подчинена на външни сили", каза Силва Дончива.

Според перуанските шамани, които по традиция правят прeдсказания в началото на всяка нова година, Русия и Украйна ще сключат мир през 2023 г. Това ще стане през август. За да сглобим по-пълно картината на предсказанията, потърсихме отговор и от боба на ясновидката Гюкчен. Тя е категорична – войната ще приключи през 2023 г. "Няма победители тука! Нито Русия е победител, нито Украйна. Тука има интереси. Интересите на хората се разпиляват и това ще го разберем през 2026 г.", казва още Гюкчен.

2023 г. ще мине под знака на седмицата. Според нумерологията числото седем носи късмет. По какъв начин той ще се отрази на най-горещия световен конфликт попитахме и нумеролога Нели Колева.

"На първо време войната Русия-Украйна ще продължи с различно темпо, по различен начин през различните месеци, но като цялостна тенденция няма да спре. По-големият вихър е до лятото. Второто полугодие е малко по-спокойно, но тенденция за окончателно разрешаване на ситуацията няма".

Най-горещият световен конфликт, който започна през февруари 2022 засегна основно Старият континент.

Какво е бъдещето на Европейския съюз, Съединените Американски Щати и Русия - отговорите на математика проф. д-р Николай Витанов, астролога Силва Дончева, ясновидката Гюкчен и нумеролога Нели Колева вижте във видеото.


1
2 rate up comment rate down comment 0
Satana
преди 8 месеца
Кой го слуша тоя шизофреник и *** които се влачи по студия говори простотии деоба и тъпият му *** само за бои е Сигнализирай за неуместен коментар