Бивше гадже на Семерджиев: Не е употребявал наркотици пред мен, никога не е бил агресивен

"Винаги си е карал нормално", каза пред съда Ева Йорданова

24.02.2023 | 15:52 Редактор: Михаела Димитрова
Бивше гадже на Семерджиев: Не е употребявал наркотици пред мен, никога не е бил агресивен

Приятелката на Семерджиев - Ева Йорданова заяви пред съда, че никога не го е виждала да употребява наркотици. Делото за катастрофата, причинена от Георги Семерджиев на бул. "Черни връх", в която загинаха две млади жени, продължи и днес с разпит на още свидетели. 

По думите на Йорданова, тя и Семерджиев са били гаджета повече от две години. "Винаги си е карал нормално, никога не е бил агресивен", каза още тя. Съдът припомни, че при първите си показания Йорданова е казала, че знае, че приятелят ѝ взима кокаин, но на днешното дело тя обясни, че не си спомня. 

Георги Семерджиев е ударил леко автомобил на Околовръстното шосе часове преди катастрофата на бул. "Черни връх", при която уби две млади жени. Това разказаха двама свидетели на заседанието по делото. Пред магистратите Георги Маринов обясни, че в задното си огледало е видял полицейски светлини, а след това последвал и удар в колата му.

При същия инцидент със Семерджиев са пътували полицайката Симона Радева, както и Магдалена Иванова, която днес беше разпитана пред съда. В двата автомобила, които ползвал Семерджиев, тя видяла полицейска палка и буркан.

Снимка: БГНЕС