Зловещо продължение - откриха още части от убитата брокерка Теодора Бахлова

Останките са намерени в шахта

08.10.2021 | 18:20 Редактор: Елеонора Танева

Полицията в Бургас се натъкна на още зловещи находки, свързани с разплитането на сложния пъзел около двете жестоки убийства - на брокерката Теодора Бахлова и на Юмер Мехмед. В шахта, в близост до мястото, където е било държано тялото на убитата брокерка Теодора Бахлова, са открити още нейни останки. Използвана е специфична техника за оглед на канализацията. 

"Находките, до които се добрахме се оказаха част от кост, която от назначената ДНК експертиза показва, че е на жертвата Бахлова, освен това бяха открити и други части, сред които зъб", уточни директор на ОДМВР Бургас Калоян Калоянов.

В шахтата е открита и гилза, която отговаря на оръжието, с което е убита брокерката.

"До трагедията се се стигнало заради спор с имуществен характер, в рамките, на който жертвата е търсила дали пари, дали някакви други вещи, движими или недвижими от обвиняемия Рагевски и то настойчиво", обясни наблюдаващ прокурор по делото за Теодора Бахлова Светослав Маринчев. 

Открит е и електрическият трион, с който е нарязан трупа на Юмер. 

"В този саблен трион е намерена тъкан, която е установено, че е на Юмер Мехмед", заяви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

За убийствата е обвиняем строителният предприемач Станимир Рагевски. Намерен е и телефонът, от който Юмер Мехмед е извикан за срещата с Рагевски на мястото на екзекуцията. Интересното е, че SIM картата е предплатена за три години, а обаждането е само едно.

Рагевски продължава да не дава никакви обяснения и за двете убийства. 

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК