Бизнесменът Рагевски застрелял Юмер в тила, след това разчленил тялото му

Прокуратурата ще поиска постоянен арест

13.08.2021 | 13:30 Редактор: Искра Ангелова

Все още не са ясни мотиви за жестокото убийство на 28-годишния Юмер Мехмед. Тялото на жертвата беше открито разчленено и изхвърлено в тръстиката на езерото "Вая" между бургаския квартал "Долно Езерово" и "Братово". 

На бизнесмена Станимир Рагевски е повдигнато обвинение за умишлено убийство. Той е стрелял в тила на жертвата. Убийството е станало в апартамент в жилищна кооперация в Бургас. 

На този етап от разследването няма привлечен втори обвиняем за евентуално помагачество. Не е открита и връзка между убийството на Юмер Мехмед и изчезналата преди почти година брокерка Теодора Бахова, с която задържаният Станимир Рагевски е имал бизнес отношения. 

Днес ще се гледа мярката за неотклонение на задържания за убийството бизнесмен. Прокуратурата ще поиска постоянен арест. Обвинението предвижда от 10 до 12 години затвор. Преди заседанието на съда в 15 ч. е насрочен протест на близки на убития Юмер Мехмед и брокерката Теодора Бахлова, които настояват за справедлив процес и да не прави опит да се потули истината.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК